Flájská obora je až do středy otevřená pro turisty
Přehrada Fláje se nachází v sousedství obory, která je výjimečně otevřená pro veřejnost. V přehradě je koupání zakázáno, je zásobárnou pitné vody. Foto: Ilona Kaulfuss
Výlety

Fláje – Ještě do středy 6. července můžete využít Dny otevřených dveří v oboře Fláje. Tradiční akce, kterou v létě a na podzim pro turistickou veřejnost pořádají Lesy ČR a Zámek Koloděje, se koná vždy od 10 do 15 hodin.

Zájemci o prohlídku obory jsou vítáni, rovněž ovšem povinni dodržovat návštěvní řád. Zejména platí přísný zákaz vstupu psů do obory, a to i na vodítku, kouření nebo rozdělávání ohňů.

V případě, že návštěvu flájské obory nestihnete v červenci, můžete se do ní vydat v některém z podzimních termínů. Další dny otevřených dveří se konají od 28. do 30. října a v době od 17. do 20. listopadu. Přímo na flájské přehradě je k dispozici informační centrum, kde si sběratelé turistických vizitek, razítek, map a pohlednic, mohou pořídit upomínky do sbírky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru