Vydejte se legendární Singrovkou na tradiční Kyselké slavnosti! Přinášíme program
Kyselské slavnosti v uplynulých letech. Foto zdroj: Obec Kyselka
Co se chystá

Kyselka - Poslední květnovou sobotu ožije Kyselka u Karlových Varů bohatým programem. Návštěvníky čekají aktivity pro celou rodinu, komentovaná prohlídka areálu bývalých lázní, vstup do Mattoni Muzea zdarma a mnoho dalšího.

Milovníky historických vlaků do Kyselky dopraví legendární Singrovka. Děti potěší Mattoniho stezka nebo projížďka na lodičkách po Ohři. Celé slavnosti doprovodí hudební program, který zakončí rock’n‘rollová kapela Crazy Dogs a následná afterparty.

Program již šestých Kyselských slavností odstartuje 25. května v 11 hodin slavnostním zahájením v parku, kde vystoupí také děti z MŠ a ZŠ v Kyselce. V poledne starosta Kyselky pan Aleš Labík oficiálně přivítá návštěvníky slavností. Poté přijdou na řadu staročeské lidové písně a řemeslné stánky a vystoupení hudebního divadla HNEDLE VEDLE.

V místním kině promítnou od 13 hodin dokumenty o Kyselce, následuje pásmo pohádek pro děti tamtéž. Dvakrát za den je připravena komentovaná prohlídka obnoveného areálu bývalých lázní. Jedinečnou příležitost dozvědět se více o době největší slávy lázní Kyselka mají návštěvníci v Mattoni Muzeu, kde platí po celý den vstup zdarma.

Zajímavými místy po původních promenádních cestách provede návštěvníky Mattoniho stezka „Po stopách skřítků“. Ta je se svou délkou jen něco málo přes tři a půl kilometru ideální volbou pro rodiny s dětmi. Trasa je v úvodní části vhodná i pro kočárky, střední část stezky je středně náročná a vystoupá do kopců nad areálem bývalých lázní, kde stezka připomíná původní vyhlídková místa a altánky. Stezka dovede návštěvníky až k Mattoni Muzeu.

V závěru dne na hlavním podiu vystoupí kapely Genius Loci a rock’n‘rolloví Crazy Dogs, po nichž následuje afterparty ve stylu oldies. Návštěvníci v dobových kostýmech jsou vítáni!

2405slavnosti

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru