POZVÁNKA: Poznejte 75 hlavních měst světa v sokolovském zámku
Ilustrační foto. Zdroj: http://www.omks.cz
Co se chystá

Sokolov - Sokolovské muzeum přichystalo ve spolupráci s Městským domem kultury Sokolov přednášku na téma „Letem světem aneb 75 hlavních měst světa“. Přednášejícím bude fotograf a diplomat ve výslužbě Marcel Čintalan.

Marcel Čintalan vystudoval střední ekonomickou a pak i vysokou ekonomickou školu. Pracoval 20 let v diplomatických službách a 15 let v mírových misích OSN. Strávil 5 let v Afghánistánu, poté 2 roky v Kambodži, Moskvě, dalších 15 let na území bývalé Jugoslávie a také v Kosovu. Právě po návratu z Kosova odešel do předčasného důchodu a od té doby se věnuje výhradně své velké vášni, kterou je fotografování. Během svého života navštívil zatím 128 zemí světa a po cestách nafotil víc než milion fotografií.

Přednáška se koná ve čtvrtek 21. 10. 2021 od 17:00 hod. Vstupné na akci je zdarma.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru