Chcete vyhrát lístky do festivalového kina? Startuje soutěž o volné vstupenky
ilustrační foto: CC0
Co se chystá

Karlovy Vary - Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary se po roce vrací do lázeňského města. Na začátku měsíce července zaplní kinosály milovníci české i světové kinematografie, aby zhlédli ty nejzajímavější festivalové snímky.

A právě o volné vstupenky do kin v rámci festivalu můžete soutěžit s Karlovarským krajem. Stačí zaslat odpovědi na tři otázky. V případě, že budou správné, můžete se těšit do kina. Soutěž probíhá od 6. 6. do 17. 6. 2022.

„Tak jako každý rok přináší Karlovarský kraj, jako jeden z tradičních partnerů festivalu, velmi oblíbenou soutěž o volné vstupenky. Pro výherce máme připraveno na každý den šedesát volných vstupenek do festivalových kin. Výherce vždy získá dvě volné vstupenky. Kromě jistě skvělého filmového zážitku si tak budou moci naplno užít i festivalové atmosféry v centru města,“ uvedl hejtman Karlovarského kraje Petr Kulhánek.

Soutěžní otázky

1. Jak se jmenují bratři, kteří napsali knihu „Vary 25“, jež prezentuje uplynulých 25 ročníků Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary? Uveďte celá jména.

2. Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary je jedinečný filmový svátek v prostředí lázeňského města. Filmy z celého světa soutěží v několika kategoriích a jsou hodnoceny odbornou i diváckou porotou. Ten nejlepší je na slavnostním zakončení festivalu oceněn hlavní cenou festivalu. Uveďte jakou.

3. Festival se koná tradičně začátkem července a hlavním ústředím je známý hotel, který je situován v samém srdci Karlových Varů. Tento hotel stojí na okraji lázeňské zóny nedaleko sadů Antonína Dvořáka a kolonád s léčivými prameny. Uveďte jeho název.

Nápovědy ke správným odpovědím a veškeré další informace o festivalu jsou uvedeny na webových stránkách festivalu.

Pravidla soutěže

Soutěž se koná v termínu 6. – 17. 6. 2022. Zapojit se mohou pouze osoby s trvalým pobytem na území Karlovarského kraje. Odpovědi na soutěžní otázky je možné zasílat prostřednictvím elektronického formuláře, který je umístěn na webu Karlovarského kraje.

Počet lístků je pevně stanoven, v případě vyššího počtu účastníků rozhodne o výhercích pořadí zaslaných odpovědí. Výherci budou informováni e-mailem s podrobnostmi k vyzvednutí volných vstupenek, a to den před filmovou projekcí. Konkrétní název filmu se dozví na místě vyzvednutí výhry.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru