Tři expozice na výstavišti v Lounech. Autosalon Louny, Rodina a volný čas a Řemesla a kreativita. Již tento víkend
Přijďte se podívat na Autosalon Louny a další výstavy. Foto: Diamant Expo
Co se chystá

Louny - V jednom termínu vás na lounském výstavišti čekají hned tři expozice. Uskuteční se o víkendu od 10. do 12. června 2022.

První výstavou je Autosalon Louny. Vyber si AUTO na výstavě Autosalonu Louny. Osobní auta, karavany, motocykly, čtyřkolky, … Motoristický fanoušek zde bude moci obdivovat 12 značek osobních, užitkových a obytných vozů, motorky, čtyřkolky, autodoplňky a mnoho dalšího ze světa motorů. Řada značek představí své novinky. Většina vystavovatelů do Loun přiváží také předváděcí vozy, takže zájemci si budou moci vysněného krasavce ihned vyzkoušet. Dále budou připraveny zábavné jízdy na čtyřkolkách pro děti i dospělé.

Dále se ve stejný termín bude konat výstava „Rodina a volný čas“ – výstava pro celou rodinu. Řemesla a kreativita představí řadu řemeslníků, u kterých si můžete zakoupit ručně vyráběné šperky, originální oděvy, svíčky. Řada řemeslníků bude mít v rámci svého stánku i dílničku a návštěvník se bude moci podívat, jak výroba probíhá nebo si ji i vyzkoušet.

edeniky 3325

V rámci výstavy se bude prezentovat Policie ČR, Hasičský záchranný sbor Louny a BESIP, taneční vystoupení.

Program Policie ČR:

  • Ukázka policejní a kriminalistické techniky
  • Edukační program pro děti

Hasičský záchranný sbor Louny:

  • ukázka vozidel Hasičského sboru požární stanice Louny a jednotka sboru dobrovolných hasičů obce Louny
  • pro děti stříkání vody na terč u pavilonu
  • v sobotu a v neděli ukázka hasičů – slanění z výškové techniky
  • vyproštění zraněné osoby z havarovaného vozidla pomocí hydraulického nářadí
  • ukázka vzplanutí a uhašení rozpáleného jedlého oleje při styku s vodou
  • Čeká vás také malování na obličej, kolotoče, jízda na koních.

Jako každý rok, tak i letos je připravena soutěž o hodnotné ceny. Na zadní straně vstupenky návštěvník uvede, které auto na výstavě považoval za nejhezčí a která expozice se mu líbila nejvíce. Vstupenky jsou slosovatelné – a třeba štěstí čeká právě na Vás!

Určitě není bez zajímavosti, že vystavovatelé přicházejí s nabídkou výstavních slev, takže tento víkend je také příležitost k výhodným nákupům.

Přijďte se podívat na Autosalon Louny 2022 a Rodina a volný čas a Řemesla a kreativita. V pátek 10. června se brány lounského výstaviště otevřou v 9 hodin, tak jako v sobotu a v neděli. Příjemný a poučný čas tu můžete strávit každý den od pátku do neděle od 9 do 17 hodin.

Tři dny plné zábavy na výstavišti v Lounech. Od pátku do neděle, vždy od 9.00 – 17.00 hodin.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru