Milovníci vodních radovánek zbystřete. Do Varů se vrací obří vodní skluzavka!
Foto: KV CITY CENTRUM
Co se chystá

Karlovy Vary - V Karlových Varech si letos opět budete moci užít o prázdninách neobvyklé vodní radovánky. Do města se vrací obří vodní skluzavka! Objeví se stejně jako loni ve volnočasovém areálu Rolava.

Vodní bláznovství na 300 metrů dlouhé skluzavce vypukne v sobotu 21. července. Jezdit se bude od 12.00 do 18.00 hodin. Na stejném místě byla skluzavka už loni. Mimo skluzavky je připraven i bohatý doprovodný program, řada soutěží, občerstvení i skvělá muzika.

Vstup na akci je možný od 6 let (včetně), slideři mladší 10 let v doprovodu jednoho z rodičů. Slideři do 15 let potřebují souhlas zákonného zástupce. Nafukovací kruhy budou k zapůjčení na místě v omezeném množství. Vstupné je možné zakoupit on-line, a to za 200 korun. Na místě zaplatíte za vstup 250 korun. Podrobnější informace ohledně registrace naleznete ZDE.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru