Na parkovišti v Karlových Varech řádil zloděj. Do aut se dostával rozbitými okny
ilustrační foto: e-deniky.cz
Karlovy Vary

Karlovarsko - Hned dvě krádeže, které se staly od večera 12. září do nočních hodin 13. září, řeší policisté z obvodního oddělení Karlovy Vary – Rybáře. Ti sdělili 35letému muži z Karlovarska podezření ze spáchání přečinu Krádež.

Toho se měl dopustit v Karlových Varech v ulici Buchenwaldská na parkovišti. "Tam měl nejdříve rozbít skleněnou výplň u osobního motorového vozidla, ze kterého měl odcizit sportovní tašku se startovacími kabely. Muž měl v krádeži pokračovat u dalšího vozidla zaparkovaného ve stejné ulici, ze kterého měl odcizit několik kusů značkových brusek, sluneční brýle a také značkový parfém," uvedla policejní mluvčí Soňa Hergezelová.

Svým jednáním způsobil škodu ve výši téměř 19 tisíc korun. Podezřelému muži v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru