Příležitost dělá zloděje. Muž si odskočil do obchodu, jeho traktor mezitím zmizel
Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovarsko - Sdělení podezření ze spáchání přečinu Neoprávněné užívání cizí věci si na obvodním oddělení v Teplé převzal 33letý muž.

Ten měl v minulých dnech ve večerních hodinách v malé obci na Karlovarsku využít na prostranství návsi příležitosti, kde řidič traktoru se sběrným vlekem ponechal traktor neuzamčený a nastartovaný, když si odskočil do obchodu. „Jízdní soupravy se zmocnil a ujel přibližně 50 metrů, než byl pravým řidičem zastaven. Neodbornou manipulací a jízdou způsobil společnosti škodu necelých 20 tisíc korun, a to na hnací hřídeli sběracího vleku,“ Zuzana Týřová. V případě prokázání viny mu tak hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru