Krimininalisté obvinili mladíka, který střílel po dětech na fotbalovém hřišti. Způsobil jim bolestivá zranění!
Zadržené zbraně: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání proti 25letému muži, který v polovině dubna letošního roku kolem 17. hodiny střílel z airsoftové zbraně na fotbalové hřiště v Karlových Varech, kde se zrovna nacházelo několik dětí. (O případu jsme podle prvotních informací od policie psali ZDE.) Dětem způsobil bolestivá poranění.

Muž střílel z bytu ve Vančurově ulici z pootevřeného okna. "Opakovaně měl vystřelit na děti pobíhající po místním fotbalovém hřišti, kde právě probíhal trénink fotbalistů kategorie žáků. Plastové kuličky vystřelené z této zbraně je opakovaně zraňovaly na různých místech těla. Poškozeným bylo střelbou způsobeno bolestivé poranění v místě zásahu," uvedla policejní mluvčí Zuzana Týřová. Střelec byl policisty následně po střelbě zadržen a převezen na policejní služebnu.

Muž byl obviněn ze spáchání přečinů Ublížení na zdraví a Výtržnictví. "Za uvedené jednání mu v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody na jeden rok až pět let," uzavřela Zuzana Týřová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru