OBRAZEM: Dívka skončila se svým vozem v zábradlí, zraněnou ji převezli do nemocnice
Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Sokolovsko - V neděli 11. listopadu krátce po poledni došlo v Sokolově na mostě k dopravní nehodě mezi vozidlem značky Škoda, které řídila 19letá řidička a pevnými překážkami - zábradlí a svodidla.

K dopravní nehodě mělo dojít tak, že řidička jela po uvedené komunikaci ve směru od Sokolova ke Královskému Poříčí, kdy zřejmě nepřizpůsobila rychlost vozidla povětrnostním podmínkám (mokro), dopravně technickému stavu komunikace (zatáčka) a zejména svým schopnostem. "Při projíždění v jejím směru jízdy pravotočivé zatáčky dostala s vozidlem smyk, který se jí nepodařilo vyrovnat. Následně s vozidlem přejela vlevo do protisměru, kde se otočila o 180 stupňů a narazila pravou přední částí a pravou zadní částí do svodidla. Následně byla odražena zpět na komunikaci a poté vjela vpravo na chodník, kde narazila přední částí do zábradlí," popsala nehodu policejní mluvčí Kateřina Krejčí.

Při dopravní nehodě došlo ke zranění řidičky, která byla převezena vozidlem Zdravotnické záchranné služby na ošetření do nemocnice. Ke zranění dalších osob nedošlo. S řidičkou byla provedena dechová zkouška na alkohol, která vyšla negativní. Škoda byla předběžně odhadnuta na částku kolem 130 tisíc korun. Za spáchaný přestupek jí byla uložena pokuta.

1211nehoda2

1211nehoda3

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru