Havárie u Bochova: Nákladní auto skončilo na boku, škoda jde do milionů!
2x foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovarsko - V pondělí 12. listopadu došlo ve čtyři hodiny ráno k havárii nákladního vozidla značky Iveco, který řídil 39letý muž. Ten řídil vozidlo po silnici I/6 ve směru od Prahy na Karlovy Vary.

Před benzinovou čerpací stanicí u Bochova se měl údajně vyhýbat lesní zvěři, tedy srně, která mu vběhla do silnice. "Řidič vyjel mimo komunikaci, kde se převrátil na bok. Došlo i poškození krajnice. Policisté s řidičem provedli orientační dechovou zkoušku na alkohol, která vyšla negativně," popsala průběh nehody policejní mluvčí Zuzana Týřová.

Za přestupek uložili policisté muži pokutu. Škoda byla předběžně odhadnuta na částku kolem 1 600 000 korun. Silnice byla od devíti hodin necelou hodinu uzavřena, a to z důvodu vyprošťování vozidla. Provoz byl krátce před desátou hodinou zcela zprůjezdněn.

1411havariebochov1

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru