VIDEO: Boj s drogovou kriminalitou pokračuje! Na další tržnici v příhraničí si posvítili policisté
Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Chebsko - Krajské ředitelství policie Karlovarského kraje pokračuje v boji proti drogové kriminalitě, a to především v příhraničních tržnicích, jenž jsou problematickou oblastí. V současné době je výkon služby Policie České republiky rozdělen do dvou úrovní. Předně jsou prováděny jednorázové velké preventivní akce.

Další taková preventivní akce se uskutečnila v úterý 13. listopadu na tržnici na Svatém Kříži. "Na tři desítky policistů z pořádkové, dopravní a cizinecké policie včetně psovoda se specializovaným služebním psem na vyhledávání omamných a psychotropních látek zkontrolovali více jak dvě stě osob a přes dvacet vozidel. V jednom případě policisté uložili pokutu," uvedla policejní mluvčí Kateřina Krejčí.

Policisté v rámci akce mimo jiné kontrolovali vozidla nebo také cizince, zda pobývají na území České republiky legálně či pravost a platnost jejich cestovních dokladů.

Druhá úroveň výkonu služby spočívá v každodenní přítomnosti uniformovaných složek Policie ČR na asijských tržnicích v Karlovarském kraji a jejich blízkém okolí. "Cílem tohoto opatření jsou systematické kontroly osob a objektů nacházejících se na těchto tržnicích, a to z důvodu předcházení a odhalování protiprávního jednání souvisejícího s držením či distribucí omamných a psychotropních látek," vysvětlila Kateřina Krejčí.

Video:

https://www.youtube.com/watch?v=B9HsTwSEvxk

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru