Pes přeskočil plot a napadl nezletilou dívku! Zraněná skončila v nemocnici
ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Sokolovsko - Sokolovští kriminalisté zahájili trestní stíhání 41leté ženy ze Sokolovska, kterou obvinili ze spáchání přečinu Ublížení na zdraví z nedbalosti.

Tohoto trestného činu se obviněná žena měla dopustit v minulých dnech v malé obci na Sokolovsku tím, že jako majitelka dostatečně nezabezpečila svého psa. "Měla ho ponechat bez dozoru volně puštěného na zahradě a neučinit dostatečné opatření, aby pes neutekl. Ten pravděpodobně přeskočil plot a volně se pohyboval po části obce, kde následně povalil na zem nezletilou dívku a pokousal jí na ruce. Ta se poté před psem utekla schovat na oplocený pozemek," řekla k incidentu policejní mluvčí Kateřina Krejčí.

Dívka utrpěla zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření v nemocnici a také následnou hospitalizaci. Žena v případě prokázání viny může být u soudu potrestána odnětím svobody až na jeden rok.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru