Opravdu úctyhodný věk. Téhle babičce z Karlových Varů je neuvěřitelných 102 let!
K neuvěřitelným 102. narozenínám přišel paní Marii Haakové z Karlových Varů poblahopřát náměstek hejtmanky Petr Kubis. Foto: Krajský úřad Karlovarského kraje
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Paní Marie Haaková z Karlových Varů se v těchto dnech dožívá svých 102. narozenin, což byste jí jen těžko hádali...

Za Karlovarský kraj jí přišel poblahopřát náměstek hejtmanky Petr Kubis, který během srdečného rozhovoru neskrýval svůj obdiv k aktivnímu a optimistickému stylu života této sympatické rodačky ze slovenské obce Valča v Malé Fatře. Paní Haaková žije v krajském městě již více jak 60 let a skvělé kondici se těší především díky láskyplné péči své rodiny i neutuchajícímu zájmu o chod domácnosti a milovanou zahrádku. Gratulujeme a přejeme pevné zdraví do dalších let!

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru