Pomozte při pátrání: 50letý muž se vyhýbá nástupu do vězení, soud ho tam poslal za znásilnění
Hledaný muž Šivak Milan. Foto: Policie Čr
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - Chebští kriminalisté pátrají po hledaném 50letém muži z Hazlova na Chebsku, který je asi 175 – 180 cm vysoké postavy, má hnědé oči a krátké vyholené hnědé vlasy.

Na hledaného muže vydal dne 16. listopadu 2018 Okresní soud v Karlových Varech příkaz k zatčení pro zvlášť závažný zločin Znásilnění. V trvalém bydlišti se již dlouhodobě nezdržuje. Dle informací by se měl hledaný muž pohybovat na Sokolovsku.

"V případě jakýchkoliv informací k hledanému muži volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu," obrací se na veřejnost policejní mluvčí Zuzana Týřová.

ŠIVAK MILAN
Datum narození 30.8.1968
Pátrání vyhlášeno 21.11.2018
Bydliště - okres CHEB
Nebezpečný NE
Ozbrojen NE
Nakažlivá nemoc NE
Státní příslušnost Česká republika (CZ)
Výška 175 až 180 cm
Zdánlivé stáří 50 až 55 let

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru