19letý mladík z Karlovarska dal dívce zdarma pervitin, skončila hospitalizovaná v nemocnici
ilustrační foto
Karlovy Vary

Karlovarsko - Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání 19letého mladíka z Nejdku, kterého obvinili ze spáchání přečinu Nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy společně s přečiny Šíření toxikomanie a Přechování omamné a psychotropní látky a jedu.

V minulých dnech měl ve svém bytě neoprávněně zdarma poskytnout v té době mladistvé dívce drogu pervitin. "Ta drogu měla užít poprvé a po několika hodinách se jí udělalo velmi špatně. Druhý den skončila se svým zdravotním stavem v nemocnici, kde byla i hospitalizována," uvedla policejní mluvčí Zuzana Týřová.

V říjnu loňského roku měl mladík ve škole, kterou v tu dobu navštěvoval, neoprávněně přechovávat několik kusů rostlin konopí a drť z těchto rostlin o celkové váze kolem 50 gramů. "Za uvedené jednání mu tak v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody na jeden rok až pět let nebo peněžitý trest," uzavřela Zuzana Týřová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru