VIDEO: Takhle bojují na Klíovci se sněhem. Pomáhá ho shazovat vrtulník!
Do boje se sněhem se na Klínovci zapojil i vrtulník. Zdroj: facebook/ski areál Klínovec
Karlovy Vary

Klínovec - Hrabla, lopaty, sněhové frézy, pluhy.....Tímto vším lze bojovat s extrémními přívaly sněhu. Na Klínovci si v pondělí vzali na pomoc i jednoho neobvyklého pomocníka. Sníh vyrazil likvidovat vrtulník.

“Dnes ráno jsme zahájili akci Přelet nad Klínovce,” informoval v pondělí na svém facebooku ski areál Klínovec. Na sociální síti se objevily z akce fotky a video. Vrtulník konkrétně pomáhal vzdušnou turbulencí shazovat nánosy sněhu na stromech v ochranných pásmech lanových drah.

Při pohledu na snímky je jasné, že sněhu je na Klínovci opravdu hodně. Stromy jsou jím doslova celé obalené. Hrozí, že se pod tíhou sněhových nánosů začnou lámat.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru