Sběrný dvůr? K čemu! Muž vyházel nepotřebné věci k popelnicím, někdo ho nahlásil
Foto: Měp Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Ve středu odpoledne se jedenatřicetiletý muž ze Dvorů rozhodl, že nepořádek ze svého dvora přemístí rovnou k nádobám na separovaný odpad. Využití služeb sběrného dvora jaksi opomněl reflektovat. To, že tímto způsobem se jedna práce dělá dvakrát a občany Karlových Varů to stojí každoročně statisíce korun, mu bylo evidentně jedno.

Strážníci na základě obdrženého podnětu provedli v místě šetření a pachatele dohledali. Pokuta v příkaze uložená na místě ve výši 3.000 Kč byla jasným varováním. Strážníci následně kontaktovali všechny obyvatele domu a upozornili je na povinnosti spojené s odkládáním odpadu a postihy, které za jejich nedodržení hrozí. Čas ukáže, jestli si dali říct. O případu informovali strážníci na svých webových stránkách.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru