Tragická nehoda v Karlovarském kraji. Ve shořelém autě vyhasl jeden lidský život
Vozidlo po nehodě zachvátil požár. Foto: HZS Karlovarského kraje
Karlovy Vary

Chebsko - K tragické dopravní nehodě došlo v sobotu po poledni na silnici I/64 mezi obcemi Hazlov a Aš. Při příjezdu první jednotky hasičů na místo události bylo požárem zasažené celé osobní auto. Po uhašení nalezli hasiči uvnitř vozidla tělo jednoho z pasažérů.

Další dva z osobního auta utrpěli popáleniny, stejně tak jeden ze svědků nehody, který pomáhal zraněným po nehodě dostat se z aut ven. Pro zraněné z osobního vozidla s německou poznávací značkou přiletěli na místo události dva vrtulníky záchranné služby.

Řidiče dodávky s českou poznávací značkou převezla do nemocnice sanitka. Účastníkům nehody na místě poskytli první psychickou pomoc členové týmu posttraumatické péče. Po vyšetření nehody ze strany policie provedli hasiči vyproštění těla mrtvé osoby z osobního auta. Po celou dobu pak hasiči likvidovali únik provozních kapalin. Silnici z Hazlova na Aš bylo po dobu záchranných a likvidačních prací zcela uzavřena.

Zranění neslučitelné se životem podle informací policie utrpělo dítě.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru