ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Ostrov - Strážníci městské policie v Ostrově opět museli v uplynulých dnech řešit oznámení, kde figurovaly dvě ženy, které nabízely levnější elektřinu v domácnostech.

Oznamovatelka uvedla, že by se mohlo jednat o tzv. „šmejdy“. Hlídka strážníků měla v tomto případě i trochu štěstí, protože když se dostavila ke vchodu do paneláku, zazvonila na muže, u kterého zrovna tyto dvě ženy byly a nabízely mu levnější elektřinu a k tomu jako bonus i podpis smlouvy.

Když se ženy dozvěděly, že je na blízku i hlídka městské policie, tak chtěly kvapně místo opustit, to se jim ale nepovedlo. Obě ženy byly hlídkou vyzvány k prokázání totožnosti a též aby se dostavily na služebnu MP Ostrov k sepsání zápisu o podání vysvětlení. Obě ženy výzvě vyhověly a po těchto úkonech se budou muset po nějakém čase dostavit ke správnímu řízení na Městský úřad v Ostrově. O případu informovali strážníci na svých webových stránkách.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru