OBRAZEM: Policisté hráli fotbal s vietnamskou komunitou. Utkání mělo dobročinné účely
Policisté hráli fotbal s vietnamskou komunitou, utkání mělo dobročinné účely. Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Sokolovsko - Přesně před týdnem se sokolovští policisté utkali s místní vietnamskou komunitou ve fotbalovém zápase. Již po třinácté hráči skloubili sportovní aktivitu s dobročinnými účely.

Vždy jednou za rok se sejdou na fotbalovém hřišti v Sokolově, aby si poměřili své síly, a při této příležitosti uspořádají peněžní sbírku. Výtěžek jde na společně vybraný účel a to na Dětské oddělení sokolovské nemocnice.

Dárkový šek v hodnotě 23 450 Kč si z rukou policistů a zástupců vietnamské komunity osobně převzal primář tohoto oddělení, pan MUDr. Vaněk. Primář následně projevil nadšení, že již po několikáté policisté podporují jeho oddělení. Všem moc poděkoval a následně vyjmenoval, co všechno za obdržené peníze na své oddělení pořídí.

"Děkujeme všem zúčastněným sportovcům a organizátorům, kteří se na přípravě dobročinné akce podíleli. Zároveň moc děkujeme všem, kteří přispěli jakoukoliv finanční částkou," uvedla policejní mluvčí Soňa Podlahová.

Veliké díky patří podle ní také vietnamské komunitě, která se postarala o výborné občerstvení během zápasu i po jeho skončení. Samotný duel dopadl v letošním roce ve prospěch policistů.

Foto

2405fotbal6

2405fotbal4

2405fotbal5

2405fotbal2

2405fotbal7

2405fotbal1

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru