VIDEO: Policisté kontrolovali dodržování rychlosti na karlovarských silnicích. Pokuty rozdali stovce řidičů
V Karlovarském kraji proběhla dopravně bezpečnostní akce X. Zdroj: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - Na území celého Karlovarského kraje proběhla dopravně bezpečností akce X, která byla zaměřená zejména na dodržování maximální povolené rychlosti.

Do akce se zapojilo na tři desítky policistů, a to z řad pořádkové i dopravní policie. "Strážci zákona během několika hodin zastavili a zkontrolovali téměř 340 vozidel. Přitom zjistili 142 dopravních přestupků, kdy z toho jich bylo 101 vyřešeno pokutou a 41 jich bylo oznámeno na příslušný správní orgán k projednání," sdělil policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Nejčastěji policisté řešili porušení nejvyšší povolené rychlosti v jízdě. Tento přestupek řešili v 99 případech. Kromě toho se policisté zabývali nevyhovujícím technickým stavem či tím, že řidič nebyl připoután bezpečnostních pásem. Jeden z řidičů byl při policejní kontrole pod vlivem návykových látek.

"Policisté budou i nadále v dopravně bezpečnostních akcích na pozemních komunikacích v celém Karlovarském kraji pokračovat," uzavřel policejní mluvčí.

video

https://www.youtube.com/watch?v=Ghds_Fma5dA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru