V Karlových Varech vystoupí Miro Žbirka a skupina Mirai. Vstup bude zdarma!
Miro Žbirka vystoupí na Mlýnské kolonádě v Karlových Varech. Foto zdroj: MMKV
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Ve středu 3. července si obyvatelé i návštěvníci města mohou užít zábavu „V rytmu filmového festivalu“. Město Karlovy Vary a Karlovarský kraj připravily společný den s hudbou a zábavou pro celou rodinu.

Odpoledne můžete zajít do Dvořákových sadů, kde se mimo jiné představí populární břichomluvec Zdeněk Polach s Matýskem nebo úspěšná kapela Mirai. Vrcholem akce bude společný koncert Miro Žbirky s Karlovarským symfonickým orchestrem na Mlýnské kolonádě.

MIRO ŽBIRKA & KSO

Populární „Meky“, jedna z nejvýznamnějších postav slovenské i české hudební scény letos slaví 40 let sólové kariéry. Ve festivalových Karlových Varech zazpívá za doprovodu Karlovarského symfonického orchestru a pod taktovkou dirigenta Adriana Kokoše nejen své nejznámější skladby v symfonických úpravách v aranžmá Martina Hyblera. Chybět nebudou například Balada o poľných vtákoch, Atlantída, Len s ňou, Co bolí, to přebolí. Zazní ale také skladby The Beatles, rovněž v aranžmá pro symfonický orchestr. Vstup na akci je zdarma.

2506festival

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru