Muž neunesl rozchod s přítelkyní. Na její matku vytáhl pistoli a dětem vyhrožoval, že shoří!
ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Sokolovsko - Kriminalisté z oddělení obecné kriminality v Sokolově zahájili trestní stíhání 48letého muže, kterého obvinili ze spáchání přečinů Nebezpečné vyhrožování, Porušování domovní svobody a Ohrožení pod vlivem návykové látky.

Osmačtyřicetiletý muž měl po několikatýdenním rozchodu se svou přítelkyní neunést tuto situaci a řešit jí po svém. V pondělí 24. června měl vtlačit do bytu matky poškozené svou bývalou partnerku.

"Při jeho jednání měl manipulovat se střelnou zbraní, kdy následně měl se zbraní mířit na poškozenou i na její matku. Poté měl z bytu odejít pryč. Následující den měl na zahradě ve stejné obci vyhrožovat poškozené, že shoří ona a i její děti," uvedla policejní mluvčí Soňa Podlahová. V ženě tak vzbudil obavu o své zdraví a život a i o životy jejich dětí. Na místo přivolala policejní hlídku.

Ještě v ten stejný den ve večerních hodinách měl 48letý muž řídit osobní motorové vozidlo značky Volkswagen v Lomnici v ulici Mánesova. Tam byl policejní hlídkou zastaven a zkontrolován. "Policisté z dechu muže ucítili alkohol a provedli s ním orientační dechovou zkoušku. Ta vyšla s pozitivním výsledkem 2,76, 2,78 a 2,74 promile alkoholu," dodává policejní mluvčí. Policisté muži další jízdu zakázali. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na 3 roky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru