Karlovy Vary - Karlovarský kraj nechal přestavět zastaralou kuchyni a jídelnu Domova mládeže a školní jídelny Karlovy Vary. Zařízení slouží žákům i učitelům několika karlovarských škol, v lednu příštího roku navíc jeho služby budou využívat účastníci zimní olympiády dětí a mládeže.

Rekonstrukce vyřešila staré a nevyhovující členění pracovišť ve školní kuchyni, stavebníci upravili i zázemí pro zaměstnance a přicházející strávníky. Kuchyně má nyní nové moderní spotřebiče a společně s jídelnou splňuje náročné požadavky celodenního výdeje jídel.

„Těší mě, že příprava jídla nyní probíhá v podmínkách odpovídajících dnešní době a žáci, učitelé i ti, kteří bydlí v domově mládeže, se mohou stravovat v příjemném prostředí. Poděkování patří stavebníkům a dodavatelům zařízení, kteří vše stihli v rekordním čase od poloviny května do konce srpna. Na základě toho mohl být 2. září 2019 zahájen plný provoz,“ uvedl krajský radní Jaroslav Bradáč.

Karlovarský kraj na přestavbu a vybavení kuchyně s jídelnou vynaložil 22,5 milionu korun. Celá akce provedená firmou BAUING KV a společností Hofmann Bohemia-partner gastronomie proběhla v období 13. 5. – 31. 8. 2019.

1909jidelna2

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru