Kriminalisté pátrají po tomto muži. Vyhýbá se nástupu do vězení
Hledaný muž Vojtěch Jan. Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Sokolovsko - Kriminalisté z prvního oddělení obecné kriminality v Sokolově pátrají po hledaném 32letém muži z Horního Slavkova, který je přibližně 185 cm vysoké hubené postavy, má šedomodré oči a krátké vlnité hnědé vlasy. Muž nosí řídký plnovous a má středně husté obloukovité obočí.

 

Na hledaného muže vydal Okresní soud v Sokolově příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody pro dvojnásobný přečin Zanedbání povinné výživy. "V případě jakýchkoliv informací k hledanému muži volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu," uvedla policejní mluvčí Eva Valtová.

 

Další informace k hledanému muži naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena).

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru