VIDEO: Muž se zbraní v ruce přepadl benzinku v Karlových Varech. Už ho mají!
Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovarsko - Karlovarští kriminalisté z oddělení obecné kriminality zahájili trestní stíhání devětatřicetiletého muže, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže.

Obviněný měl dne 16. září přepadnout prodejnu čerpací stanice na okraji Karlových Varů. Do té měl vstoupit ve večerních hodinách maskovaný kapucí a punčochou nataženou přes obličej. Po vstupu do objektu měl okamžitě přistoupit k prodejnímu pultu, na obsluhu mířit střelnou zbraní a požadovat vydání finanční hotovosti. Žena mu ze strachu o svůj život peníze vydala. Maskovaný muž si kromě finanční hotovosti vzal ještě několik krabiček cigaret a poté z místa odešel. Svým jednáním měl majiteli čerpací stanice způsobit škodu téměř 20 tisíc korun.

Karlovarští kriminalisté důkladným a intenzivním prověřováním zjistili poznatky, které velmi rychle vedly ke zjištění totožnosti pachatele tohoto loupežného přepadení. Toho následně zadrželi.

Policejní komisař podal státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby, což akceptoval a na základě rozhodnutí soudu byl muž vzat do vazby. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na deset let.

video

https://www.youtube.com/watch?v=7jlrq4ZHj48

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru