Muž vyšplhal do bytu, kde napadl přítele jeho expartnerky. Potom chtěl utéct s jejich malou dcerkou
ilustrační foto
Karlovy Vary

Chebsko - Policisté z obvodního oddělení Cheb – město sdělili podezření ze spáchání přečinu porušování domovní svobody místnímu šestadvacetiletému muži.

V polovině srpna letošního roku se měl v pozdních nočních hodinách před panelovým domem v Chebu pohádat se svou bývalou přítelkyní. Poté, co žena z místa odešla, tak měl začít šplhat po římse domu do jejího bytu v prvním patře. Tam měl nakonec vyšplhat a přes otevřené okno do bytové jednotky vstoupit. V jedné z místností uviděl čtyřiadvacetiletého muže, kterého měl okamžitě fyzicky napadnout úderem pěstí do oblasti hlavy.

Následně měl vzít do náruče svou nezletilou dceru, se kterou chtěl byt opustit. Po chvilce mu to ovšem jeho bývalá přítelkyně rozmluvila a muž byt opustil sám. Žena poté přivolala policejní hlídku, která muže o několik desítek minut zadržela. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru