Dva lékaři na Karlovarsku napadli muže na chodbě zdravotního střediska
ilustrační foto
Karlovy Vary

Karlovarsko - Na začátku července letošního roku v jedné obci na Karlovarsku měli mít dva zaměstnanci lékařského zařízení ve věku 31 a 57 let spor s 39letým mužem.

Na chodbě lékařského zařízení mělo dojít nejprve ke slovní rozepři mezi těmito muži. Po chvíli měla dvojice zaměstnanců muže fyzicky napadnout. Kromě toho měl mladší z dvojice mužů vzít napadenému muži mobilní telefon, kterým si celý incident nahrával. Odcizený telefon následně měl hodit na zem. Dalšímu sporu zabránili přítomní svědci.

Policisté z obvodního oddělení Ostrov sdělili mužům za výše uvedené jednání podezření ze spáchání přečinu Výtržnictví spáchaného formou spolupachatelství a 31letému muži dále ze spáchání přečinu Poškození cizí věci spáchaného ve stádiu Pokusu.

V případě prokázání viny jim hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru