Chcete se na něco zeptat primátorky Karlových Varů? Přijďte na magistrát, letos máte poslední možnost
Den s primátorkou letos naposledy - v pondělí 16.12. Foto zdroj: MMKV
Karlovy Vary

Karlovy vary - Již v pondělí 16. prosince mohou obyvatelé Karlových Varů diskutovat s primátorkou města Andreou Pfeffer Ferklovou. Se svými nápady, podněty a připomínkami mohou přijít na letošní poslední Den s primátorkou, který se uskuteční od 15 do 17 hodin v pracovně v 5. patře budovy magistrátu v Moskevské ulici.

Ve stejné době mají občané města také možnost využít zdarma právní poradny PRO BONO, poskytované právníkem magistrátu. Doporučujeme přinést smlouvy, obchodní podmínky, vyúčtování, korespondenci a další dokumentaci k případu, který budou chtít konzultovat.

Rezervace termínu není nutná. Zájemci budou odbavováni v pořadí, v jakém dorazí. Právní PRO BONO poradna je určena občanům Karlových Varů. Z kapacitních důvodů si magistrát vyhrazuje právo odmítnout zájemce z jiných měst a obcí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru