FOTO: Ulomený stěrač, zničené světlo i lak. Takhle se vandal v Karlových Varech vyřádil na zaparkovaném autě. Škoda je 40 tisíc!
3x foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovarsko - Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání místního třiačtyřicetiletého muže, kterého obvinili ze spáchání přečinu poškození cizí věci.

Šestačtyřicetiletý muž měl přijet v červnu minulého roku se služebním vozidlem značky Škoda ke svému kamarádovi do Karlových Varů. Ve večerních hodinách měl nechat automobil zaparkovaný v garážích domu. Během noci si ho měl všimnout třiačtyřicetiletý muž, který ho úmyslně poškodil. Měl ulomit stěrač, poškodit světlo, lak i karoserii. Tímto svým jednáním měl způsobit škodu přibližně 40 tisíc korun.

V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok.

2102auto1

2102auto2

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru