ilustrační foto
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Dopravní policisté z Karlových Varů pátrají po svědcích dopravní nehody, ke které došlo dne 4. února 2020 kolem deváté až desáté hodiny ranní na ulici Sokolovská v Karlových Varech před hotelem Alfréd.

Zde měl neznámý řidič s nezjištěným vozidlem narazit do zde zaparkovaného vozidla tovární značky Mercedes stříbrné barvy a způsobit mu škodu na předním nárazníku.

Karlovarští dopravní policisté dále pátrají po svědcích dopravní nehody, ke které došlo dne 19. února 2020 kolem deváté hodiny ranní v Karlových Varech na ulici Závodu Míru č. 102 v blízkosti křižovatky s ulicí Svobodova.

Na uvedené ulici měl nezjištěný řidič s nezjištěným vozidlem pravděpodobně při vyjíždění od okraje komunikace se střetnout s nákladním vozidlem Iveco Daily bílé barvy. Při dopravní nehodě došlo k poškození pravého vnějšího zpětného zrcátka.

"Policisté žádají případné svědky, aby jakékoliv informace, které pomohou při vyšetřování dopravní nehody, volali na linku 158 nebo na tel.974 366 408, nebo se obrátili na nejbližší policejní služebnu," obrací se na veřejnost policejní mluvčí Eva Valtová.

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru