Totálně opilý šofér si odmítal nasadit roušku, místo toho napadl policistu!
ilustrační foto
Karlovy Vary

Karlovarsko - Ve středu 1. po deváté hodině večerní byla vyslána operačním důstojníkem policejní hlídka z obvodního oddělení Karlovy Vary – město do ulice Nad Řekou v Dalovicích. Zde si místní obyvatelé všimli zřejmě podnapilého muže, který přijel osobním automobilem značky Volkswagen.

Policisté po příjezdu na místo muže vyzvali k předložení dokladů a k nasazení obličejové roušky. Muž však předložil pouze občanský průkaz a poté začal hlídku vulgárně urážet. Jeho agrese po chvíli vyvrcholila až ve fyzické napadnutí jednoho z policistů. Provedenou orientační dechovou zkouškou na přítomnost alkoholu se ukázal důvod jeho počínání. Nejvyšší naměřená hodnota u něj prokázala 1,81 promile alkoholu.

"Kriminalisté zahájili trestní stíhání a muže obvinili ze spáchání přečinů Násilí proti úřední osobě, Výtržnictví a Ohrožení pod vlivem návykové látky. V případě prokázání viny hrozí obviněnému muži až čtyřletý pobyt ve vězení," uvedla policejní mluvčí Eva Valtová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru