AKTUÁLNĚ: Kriminalisté pátrají po pohřešovaném seniorovi z Karlových Varů. Nemá u sebe léky
Pohřešovaný senoir. Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - Sokolovští kriminalisté pátrají po pohřešovaném 79letém muži z Karlových Varů, který je téměř 200 cm vysoké hubené postavy a má krátké rovné hnědé vlasy.

Pohřešovaný muž měl dnes kolem 10. hodiny dopolední odejít z Domu klidného stáří ve Svatavě na Sokolovsku. Na sobě měl mít tmavě hnědou koženkovou bundu a modrobílé teplákové kalhoty. Muž má problémy s chůzí. Pohřešovaný užívá léky. Další informace k pohřešovanému muži naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla osoba nalezena).

"V případě jakýchkoliv informací k této pohřešované osobě volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu," obrací se na veřejnost policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru