Žena na Karlovarsku porušila zákaz řízení, za volant sedla zdrogovaná!
ilustrační foto
Karlovy Vary

Karlovarsko - Úřední rozhodnutí v polovině dubna před druhou hodinou odpolední nerespektovala jednatřicetiletá řidička osobního automobilu značky Hyundai. Ženu mezi obcemi Ruprechtov a Oděr zastavila policejní hlídka z obvodního oddělení Ostrov.

Při následné kontrole vyšlo najevo, že řidička usedla za volant svého vozidla i přes skutečnost, že má Magistrátem města Karlovy Vary vysloven zákaz činnosti spočívající v zákazu řízení všech motorových vozidel. To však nebyl jediný prohřešek, který policisté při silniční kontrole zjistili.

Na výzvu policistů se podrobila orientačnímu testu na přítomnost návykových látek, který vyšel pozitivní na látku Amphetamin/Methamphetamin. Dále se dobrovolně podrobila lékařskému vyšetření spojeného s odběrem biologického materiálu.

Kriminalisté zahájili trestní stíhání a ženu obvinili ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem. V případě prokázání viny jí hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru