Večerní nehoda na D6: Kamioňák strhl řízení a narazil do projíždějícího Audi
2x foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Sokolovsko - V úterý 29. září došlo krátce před 20. hodinou k dopravní nehodě na dálnici D6 na 141. kilometru mezi nákladní soupravou a osobním vozidlem značky Audi.

K nehodě mělo dojít tak, že 57letý řidič nákladní soupravy jel v pravém jízdním pruhu, přičemž zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem, vlastnostem vozidla a jiným okolnostem, které je možno předvídat, a to pomaleji jedoucímu automobilu. Zřejmě nejel takovou rychlostí, aby byl schopen zastavit vozidlo na vzdálenost, na jakou má rozhled a aby do vozidla nenarazil, měl strhnout řízení.

Vlivem toho přejel do levého jízdního pruhu, kde boční částí narazil do zde projíždějícího vozidla značky Audi. Řidič vozidla Audi ve smyku vyjel mimo komunikaci, kde narazil do oplocení dálnice.

S řidiči byla provedena orientační dechová zkouška na přítomnost alkoholu, která vyšla negativně. Naštěstí nedošlo k žádnému zranění. Škoda byla předběžně odhadnuta na částku kolem 170 tisíc korun. Řidiči nákladní soupravy uložili dopravní policisté pokutu.

3009nehodad62

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru