Evropský týden mobility v Karlových Varech zakončil tradičně Den bez aut
Evropský týden mobility zakončil tradičně Den bez aut. Foto zdroj: MMKV
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Letošní Evropský týden mobility uzavřel v úterý 22. září už tradičně Den bez aut. V předešlých ročnících město nabízelo hromadnou dopravu zdarma, což ale drtivá většina cestujících ani nepoznala, protože jezdí na Karlovarskou kartu.

Letos se proto mezi cestující na Tržnici i do autobusů vypravily dvě dvojice brigádníků v barvách Dopravního podniku. Od jedné do šesté hodiny odpolední rozdaly cestujícím pro radost a jako poděkování celkem patnáct set obálek s informacemi o Dni bez aut, o městské hromadné dopravě v Karlových Varech a také s drobnými dárkovými předměty. Odměnou jim obvykle byl překvapený úsměv.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru