Muž měl posledních třicet let týrat svou manželku! Nyní mu hrozí osmileté vězení
Ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Chebsko - Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání padesátiletého muže z Karlovarska, kterého obvinili ze spáchání zločinu týrání osoby žijící ve společném obydlí.

Obviněný muž měl od roku 1992, tedy téměř tři desetiletí, týrat svou nyní osmačtyřicetiletou manželku. "Většinou po požití alkoholických nápojů jí měl ve společném obydlí vulgárně urážet a několikrát také fyzicky napadnout. Například v roce 2008 jí měl po hádce udeřit keramický džbánem do oblasti hlavy. V následujících letech jí měl kromě útoku kopy a pěstmi v několika případech také dusit a škrtit. Po jednom z dalších útoku se osmačtyřicetiletá žena rozhodla celou věc řešit a v polovině letošního roku vše oznámila na policii," uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Na základě zjištěných skutečností policisté padesátiletého muže poté na dobu deseti dnů vykázali ze společného obydlí. Následně měl muž vyhledat lékařskou pomoc v odborném zdravotnickém zařízení.

V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na osm let.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru