Lidé v Karlových Varech ignorují vládní nařízení, strážníci už vybrali na pokutách 100 tisíc
ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Každodenní součástí výkonu strážníků karlovarské městské policie je dohled nad dodržováním krizových a mimořádných opatření. Bohužel stále se najde velká spousta těch, kteří nařízení ignorují. Přibývá i těch, u kterých se objevuje recidiva.

Za první dva měsíce letošního roku strážníci provedli téměř 1 500 kontrol cílených na tento problém, přičemž ve více jak 400 případech upozorňovali, případně ukládali domluvy. Pět případů předali správnímu orgánu a uložili 130 pokut v úhrnné výši téměř za 100 tisíc korun. Lehce navrch mají přestupky proti krizovému zákonu oproti těm, které porušují zákon o ochraně veřejného zdraví.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru