Rodinný výlet se změnil v noční můru. Na Karlovarsku se ztratil běžkař se dvěma dětmi!
Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovarsko - V nepříjemnou situaci se poslední únorový den tohoto roku proměnil výlet muže z Karlovarska. Ten se vydal se svými dvěma nezletilými dětmi na běžky po trase Nové Hamry na Jelení.

Při své cestě zřejmě přecenili své síly a s přicházející tmou a padající mlhou ztratili orientaci. Protože on i děti ztráceli síly a nemohli najít cestu zpět, vyrozuměl o situaci svou přítelkyni, která následně zavolala na tísňovou linku 158. Operační důstojník přijal veškerá opatření a po trojici začali policisté z obvodního oddělení Nejdek okamžitě pátrat.

K výjezdu byla také připravená policejní čtyřkolka, která nakonec byla pro rychlé nalezení osob odvolána. Do pátrání byl také pro dobrou místní znalost a krátký časový dojezd zapojen krajský velitel Lukáš Odvářka z organizace Sar Rescue - Czech SAR Team, který už pro organizaci pracuje druhým rokem.

Po necelé půl hodině bylo pátrání zakončeno úspěchem. Pan Lukáš Odvářka na své čtyřkolce rodinu běžkařů našel v pořádku a následně předal policistům. Naštěstí se nikomu nic nestalo a rodina se vrátila zpět domů.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru