Jeden loupil, druhý čekal, třetí hlídal. Parta zlodějů se snažila z areálu firmy ukrást křovinořez, nepovedlo se
ilustrační foto
Karlovy Vary

Karlovarsko - Sedmadvacetiletý muž měl začátkem února tohoto roku po desáté hodině večerní vniknout do oploceného areálu společnosti v jedné obci na Karlovarsku.

Jeho pozornost měl zde upoutat křovinořez, který měl následně přes plot předat o osm let mladšímu kamarádovi. Po dobu jejich jednání měl v blízkosti areálu dále hlídat jejich dvacetiletý známý. S lupem už však nestihli odejít, neboť byli vyrušeni příjezdem policejní hlídky z obvodního oddělení Teplá.

Policisté trojici zajistili a eskortovali na policejní služebnu. Nejstarší z nich však nebyl pro policii žádným nováčkem. Uvedeného jednání se měl dopustit i přesto, že byl již v minulosti za majetkovou trestnou činnost odsouzen a potrestán.

Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání a sedmadvacetiletého muže obvinili ze spáchání přečinu krádeže.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru