FOTO: Opilec se dvěma promile se neudržel na silnici, skončil v plotě rodinného domu!
2x foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovarsko - Dvaapadesátiletý muž z Karlovarska v polovině července tohoto roku před jedenáctou hodinou dopolední usedl za volant svého automobilu Ford. Při své jízdě na silnici I/20 ve směru z Bečova na Plzeň měl přejet do protisměru a následně vyjet mimo komunikaci.

Zde měl narazit nejprve do betonové podezdívky plotu, plynového pomníku a dále do plotu rodinného domu. Při dopravní nehodě naštěstí nedošlo k žádnému zranění osob. Policejní hlídka po příjezdu s řidičem provedla orientační dechovou zkoušku, která vyšla s pozitivním výsledkem. Nejvyšší naměřená hodnota ukázala 2,32 promile alkoholu.

0508havarkavary2

Policisté muže vyzvali k podrobení se lékařskému vyšetření spojeného s odběrem biologického materiálu, kterému se však odmítl podrobit. Celková způsobená škoda při dopravní nehodě byla předběžně odhadnuta na téměř 60 tisíc korun.

Dopravní policisté muži sdělili podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

V případě prokázání viny hrozí podezřelému muži trest odnětí svobody až na tři roky, penežitý trest nebo zákaz činnosti.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru