TRAGÉDIE: Řidič (62) neviděl seniora na přechodu, sražený muž na místě zemřel
Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Sokolov - V pondělí 29. listopadu došlo ve večerních hodinách v Sokolově v ulici Sokolovská k tragické dopravní nehodě.

Dvaašedesátiletý řidič osobního vozidla značky Škoda jedoucí ve směru od ulice Karla Havlíčka Borovského směrem k ulici Křižíkova měl zřejmě přehlédnout 76letého muže, který přecházel komunikaci po přechodu pro chodce. Následně došlo ke střetu vozidla s chodcem.

"Při dopravní nehodě chodec utrpěl zranění, kterým na místě bohužel podlehl. S řidičem policisté provedli orientační dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu a také na orientační test na návykové látky, které vyšly negativně," uvedl apolicejní mluvčí Kateřina Pešková.

Komunikace v místě dopravní nehody byla po dobu vyšetřování uzavřena a policisté odkláněli provoz do okolních ulic. Příčina a okolnosti této nehody jsou v současné době v šetření kriminalistů.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru