Kopal je do hlavy! Mladík (18) v Karlových Varech brutálně napadl dva muže, pak zdrhnul
ilustrační foto
Karlovy Vary

Karlovarsko - Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání osmnáctiletého mladíka z Karlovarska, kterého obvinili ze spáchání přečinů ublížení na zdraví a výtržnictví.

Ten měl na konci září loňského roku krátce před jednou hodinou ranní v Karlových Varech po předchozí slovní rozepři fyzicky napadnout dva muže ve věku 31 a 32 let. Oba poškozené muže měl napadnout údery do oblasti obličeje, čímž je srazil na zem a následně je měl několikrát kopnout do různých částí těla, včetně hlavy. Po tomto agresivním útoku mladík z místa utekl.

"Oba dva napadení muži museli se svými zraněními vyhledat lékařské ošetření v nemocnici. V případě prokázání viny hrozí teprve osmnáctiletému muži trest odnětí svobody až na tři roky," uvedl policejní mluvčí Jan Bílek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru