Základní školu na Sokolovsku evakuovali kvůli zápachu plynu
Foto zdroj: HZS Karlovarského kraje
Karlovy Vary

Sokolovsko - Zápach plynu na chodbách základní školy v Královském Poříčí nahlásili pracovníci školy na tísňovou linku 112 v úterý dopoledne. Operátor linky doporučil z preventivních důvodů ještě před příjezdem hasičů na místo evakuaci žáků.

Na místo byly vyslány dvě jednotky hasičů, celkem 28 žáků umístili hasiči do evakuačního autobusu, mezitím s detekční technikou prošli všechny prostory školy a také zkontrolovaly dva plynové kotle. "Nikde nebyla naměřena zvýšená koncentrace plynu, což potvrdil i přivolaný technik plynárenské pohotovosti. Zásah trval jednu hodinu, poté se všichni mohli vrátit zpět do školy," uvádějí k zásahu hasiči z Karlovarského kraje na svém facebooku.

1901zakladka2

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru