Muž schytal před barem ve Varech pěstí, skončil na zemi v bezvědomí
ilustrační foto
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Policisté z obvodního oddělení Karlovy Vary – město sdělili podezření ze spáchání přečinů výtržnictví a ublížení na zdraví ve stádiu pokusu čtyřiadvacetiletému muži z Chodova.

Ten měl na konci října loňského roku krátce před půl šestou ranní v Karlových Varech před místním barem po slovní rozepři fyzicky napadnout třiadvacetiletého cizince. Podezřelý muž ho měl udeřit pěstí do oblasti hlavy. Po tomto napadení měl cizinec ztratit vědomí a upadnout na zem. Čtyřiadvacetiletý muž měl z místa útoku okamžitě odejít.

Třiadvacetiletý cizinec utrpěl zranění, se kterými byl převezen Zdravotnickou záchrannou službou na ošetření do nemocnice.

Policisté se případem začali okamžitě zabývat. Následně policisté z dopravního inspektorátu zastavili v Karlových Varech osobní automobil. Při lustraci spolujezdce hlídka policie zjistila, že se jedná o hledaného čtyřiadvacetiletého muže, kterého na místě zadržela a převezla na policejní služebnu k dalším úkonům.

V případě prokázání viny hrozí podezřelému muži trest odnětí svobody až na tři roky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru