FOTO: Nehoda ve Stráži nad Ohří. Řidič zničil dva ploty, pak měl další problém
Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovarsko - V pondělí 23. května došlo kolem 19:30 hodin ve Stráži nad Ohří na Karlovarsku k dopravní nehodě.

K té mělo dojít tak, že třiadvacetiletý řidič osobního automobilu značky Volkswagen, jedoucí směrem na Chomutov, zřejmě při projetí levotočivé zatáčky nepřizpůsobil rychlost vozidla pozemní komunikaci. Následně měl přední částí automobilu narazit do plotu rodinného domu, od kterého se odrazil a zadní částí vozidla narazil do oplocení vedlejšího domu.

Při dopravní nehodě naštěstí nedošlo k žádnému zranění. "Třiadvacetiletý řidič se po dopravní nehodě podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem. Policisté z dopravního inspektorátu na místě lustrací zjistili, že osobní automobil značky Volkswagen nemá sjednáno povinné ručení a zároveň mělo neplatnou technickou kontrolu," uvádí mluvčí policistů Jakub Kopřiva.

Škoda byla předběžně odhadnuta na částku 60 tisíc korun. Přesná příčina a okolnosti této dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření.

foto

2405nehoda

2405nehoda3

2405nehoda4

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru