V českých supermarketech našli v krabicích od banánů kokain za dvě miliardy! Hledají se další balíčky
Nalezené balíčky s drogou. Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

ČR - Lisované kostky kokainu v krabicích od banánů nalezli dnes odpoledne pracovníci supermarketu v Jičíně a Rychnově nad Kněžnou. Kriminalisté zjistili, že zboží stejné šarže bylo distribuováno na několik dalších míst v ČR. Informuje o tom Policie ČR.

Policisté proto v součinnosti s Celní správou a a dalšími subjekty provádí v tuto chvíli prohlídky dalších míst a další úkony. Informace o zásilkách vedou mimo území ČR, z toho důvodu využijeme institut mezinárodní policejní a justiční spolupráce, sdělili v pátek večer policisté.

Kriminalisté na všech doposud zkontrolovaných místech zajistili 840 kg kokainu. V koncové distribuci, při ceně tři tisíce za gram, by tato zásilka vydělala prodejcům více než dvě miliardy korun.

Případ si převzala Národní protidrogová centrála, která povede šetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru