Cukrovka, epileptický záchvat, nevolnost. Strážníci z Karlových Varů pomáhali lidem se zdravotními problémy
Pacienty převezla záchranka do nemocnice. Foto: MP Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - V pátek 23.9. 2022 po desáté hodině dopoledne vyjeli strážníci na pomoc postarší ženě, která nebyla schopná stát na nohách a posedávala na římse u domu. V městské části Rybáře jí našli kolemjdoucí. I když strážníkům jako důvod svého problému uvedla obutí nevhodných bot, přivolali na místo záchrannou službu. A dobře udělali. Záchranář při základním ošetření zjistil vysokou hladinu cukru a tak byla sedmasedmdesátiletá seniorka převezena do nemocnice.

"O čtyři hodiny později zamířila hlídka k bývalému pivovaru. Tam měl na zemi ležet muž, který měl pravděpodobně epileptický záchvat. Při příjezdu strážníků komunikoval a byl mimo ohrožení života. Přivolaná záchranná služba si dvaatřicetiletého muže převzala do péče," napsali strážníci z Karlových Varů

Do třetice se na strážníka, který prováděl kontrolní činnost při konání voleb v základní škole ve Staré Roli, obrátila s žádostí o pomoc žena. "Ta našla po půl čtvrté odpoledne ležícího muže na lavici. Strážník s pracovnicí magistrátu ihned přispěchal na pomoc. Šestasedmdesátiletý muž strážníkovi sdělil, že měl zdravotní problémy a teď se mu udělalo nevolno. Na místo proto byla přivolána záchranná služba, která si pacienta převzala," uvedli dále strážníci.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru