Věděli jste, že....Nad Chodovem se už tyčí megahoupačka
Foto: Ilona Nehybová
Karlovy Vary

CHODOV - Nad Chodovem už stojí nová megahoupačka pro dvě osoby. Město tak uvedlo v život další projekt, který vzešel z loňského participativního rozpočtu.

Houpačka je sestavená z několikametrových modřínových trámů a vyhovuje všem potřebným bezpečnostním normám a požadavkům. Jako nejvhodnější lokalitu, která splňovala podmínky pro tento druh stavby, vybrala radnice okolí rybníku Spěváček, odkud je na Chodov neotřelý a slušný výhled.

„Chodov nemá rozhlednu, vyhlídku ani jiný prvek umožňující nerušeně se posadit a relaxovat při pohledu na naše město. Vím, mnozí se usmějete, ale je, jaké je, a je naše. Velká houpačka pro dva může být místem, kdy v myšlenkách spočinete vysoko nad vším a na chvíli vypnete,“ popsala svou motivaci autorka nápadu Alena Štěpánková.

Chodov letos spustil druhý ročník participativního rozpočtu, ve kterém budou opět dva miliony korun. Pokud do něj chcete přihlásit své nápady a projekty, máte ještě čas do 31. května 2023. Více informací naleznete na www.mujchodov.cz.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru